Skip to content

Ik ben ooit gestart als franchisenemer in de uitvaart. Al snel ontdekte ik, dat mijn werk uitvoeren volgens regels en beleid van derden niet bij mij past. Mijn visie is, dat de familie degene die alles bepaalt. Ik wil niet in een positie zijn, waarin ik de families moet dwingen om bepaalde keuzes te maken die niet bij hun passen. Er mogen geen beperkingen zijn in het afscheid nemen van een geliefde. Ik wil volledige vrijheid in wat ik doe en hoe ik dit mooie vak uitvoer.

Een samenwerking met een collega uit de branche was de volgende stap en zo ontstond De Uitvaartplanners. De afgelopen jaren heb ik veel mooie en persoonlijke uitvaarten kunnen verzorgen. Een uitvaart moet perfect zijn en voor mijzelf ben ik net zo streng. Er bleef bij mij dan ook de Wens om een zelfstandige uitvaartonderneming te starten, met volledige carte blanche en met de uitstraling die het meest bij mij past. Een uitvaart zonder grenzen en met alle mogelijkheden en wensen die de familie kan en mag hebben. Een uitvaart zoals iedereen die mag wensen!

En nu is het zover, mijn eigen bedrijf die heel toepasselijk de naam De Uitvaartwens heeft kregen. De Uitvaartwens, maakt een unieke en persoonlijke uitvaart mogelijk voor ieder budget. Ik luister naar uw wensen en mogelijkheden en vertaal dit naar uw persoonlijke Uitvaartwens.

Ik werk samen met alle bekende uitvaartlocaties in de regio en heb daarnaast ook veel unieke locaties waar ik mee samenwerk, stuk voor stuk bijzonder en niet voor de hand liggend. Het is mijn Wens om u te ontzorgen en samen met u het afscheid van uw dierbare te organiseren. Een afscheid wat in het verlengde ligt van het leven dat is geëindigd, herkenbaar voor de belangstellenden en een persoonlijk slotstuk.

De afgelopen jaren met ik met veel voldoening al vele families mogen begeleiden. Mijn persoonlijke benadering gaat ook nu door, die verandert niet. Het telefoonnummer ook niet. Alleen mijn e-mailadres. En natuurlijk mijn website. Op de homepage vertel ik graag in een video nog een keer wat mijn passie voor dit vak is. Neemt u een kijkje: www.deuitvaartwens.nl

Wilt u een persoonlijk gesprek of het “Mijn Uitvaarwensen” boekje ontvangen? Bel mijn gerust via 06-15622968 of stuur mij een mail via marion@deuitvaartwens.nl of klik op de button hieronder. Uiteraard zijn alle deze services kosteloos en geheel vrijblijvend!


Heeft u een vraag?

Over afscheid – een doodgewoon magazine

Sinds ik in dit prachtige vak ben gestart merk ik dat ik veel behoefte heb om te vertellen over mijn werk en over alles wat er mogelijk is. 

Sinds anderhalve jaar heb ik mijn eigen column in de plaatselijke krant en vertel ik elke week over wat mij bezig houdt, maar probeer ik vooral ook informatief te zijn. Want als gewone burger heb je eigenlijk (gelukkig) geen idee wat er tegenwoordig allemaal kan bij een afscheid. 

Met dit magazine wil ik het taboe rond de dood en afscheid doorbreken. Door op een laagdrempelige manier de lezers kennis te laten maken met wat er allemaal mogelijk is. Dit doe ik samen met de collega’s uit het vak, in dit doodgewone magazine vertellen we ons verhaal.

Deel dit blog op Social Media

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

Marion Horvers
de mens achter De Uitvaartwens

Elke uitvaart is anders. Soms een grote uitdaging en soms helder en concreet. Mijn doel is om met de nabestaanden, voor alle dierbaren een persoonlijke uitvaart te organiseren. Het gaat over degene die er niet meer is. Ieder mens is uniek, dus iedere uitvaart ook. En voor ieder budget is er een mooie, persoonlijke en unieke uitvaart te organiseren.

 

Werken in de uitvaart is mijn passie en is hetgeen waar mijn hart van gaat stralen wanneer ik zie dat mensen precies de uitvaart krijgen die zij voor ogen hadden. De uitvaart van mijn schoonmoeder was voor mij het begin van dit mooie vak. De uitvaartverzorgster stond ons bij op zo een warme en fijne manier dat voor mij duidelijk werd dat dit was wat ik ook wilde doen.

“Ik organiseer de laatste reis waar je geen annuleringsverzekering voor kan afsluiten.”