Skip to content

Uitvaart locaties
Noord-Holland en West-Friesland

De Uitvaartwens verzorgt uitvaarten in een groot deel van Noord-Holland en op verzoek ook daarbuiten. Het is onmogelijk om alle mogelijke uitvaartlocaties te benoemen, op deze pagina lichten we een aantal locaties toe. Wilt u meer informatie over een locatie die hier niet wordt genoemd? Neemt u dan gerust contact met ons op voor de gewenste informatie.

Alkmaar

Sinds 2019 is het crematorium in Alkmaar geopend. Het crematorium beschikt over twee aula’s en een familiekamer voor het houden van plechtigheden.
Over deze locatie

Amsterdam

Amsterdam beschikt over vier locaties waar een crematie kan plaatsvinden: Westgaarde, De Nieuwe Noorder, De Nieuwe Ooster en Zorgvlied
Over deze locatie

Beverwijk

In Beverwijk ligt op landgoed Westerhout jet sfeervolle en kleinschalige crematie Centrum Westerhout, geschikt voor een gezelschap tot maximaal 20 personen.
Over deze locatie

Bijzondere locaties

Een afscheidsplechtigheid kan op elke gewenste locatie plaats vinden. Het is niet verplicht om het laatste afscheid in een uitvaartcentrum of crematorium te organiseren.
Over deze locatie

Driehuis

In Driehuis ligt de sfeervolle locatie Crematorium Westerveld met naastgelegen begraafplaats. Een unieke locatie met een rijke historie en sinds 2013 aangemerkt als rijksmonument.
Over deze locatie

Heerhugowaard

In Heerhugowaard is sinds 5 jaar het moderne en sfeervolle crematorium De Waerdse Landen gevestigd, naast de gemeentelijke begraafplaats aan de Krusemanlaan.
Over deze locatie

Hoorn

Het crematorium in Hoorn is gelegen aan de Berkhouterweg, naast de algemene begraafplaats. Het is recent verbouwd en gemoderniseerd. Het crematorium beschikt over zowel een grote aula, als over twee ruimtes voor het houden van afscheid voor kleine gezelschappen.
Over deze locatie

Purmerend

In Purmerend ligt het kleinschalige Uitvaarthuis De Beemster. Hier is het mogelijk om afscheid te nemen met maximaal 50 personen.
Over deze locatie

Uitvaart Schagen

Het meest noordelijke crematorium in Noord-Holland ligt net buitenSchagen, Het Yardenhuis. Dit crematorium is bekend om haar prachtige uitzicht vanuit de aula over de mooie grote vijver.
Over deze locatie

Zaanstad

Crematorium Zaanstad beschikt over een grote, lichte aula met een grote capaciteit en tevens een familieaula die plaats biedt aan kleinere gezelschappen tot 30 personen.
Over deze locatie