Skip to content

Uitvaart locaties

De Uitvaartwens verzorgt uitvaarten in een groot deel van Noord-Holland en op verzoek ook daarbuiten. Het is onmogelijk om alle mogelijke uitvaartlocaties te benoemen, op deze pagina lichten we een aantal locaties toe. Wilt u meer informatie over een locatie die hier niet wordt genoemd? Neemt u dan gerust contact met ons op voor de gewenste informatie.

Uitvaart Schagen

Het meest noordelijke crematorium in Noord-Holland ligt net buitenSchagen, Het Yardenhuis. Dit crematorium is bekend om haar prachtige uitzicht vanuit de aula over de mooie grote vijver.
Lees meer

Alkmaar

Sinds 2019 is het crematorium in Alkmaar geopend. Het crematorium beschikt over twee aula’s en een familiekamer voor het houden van plechtigheden.
Lees meer

Heerhugowaard

In Heerhugowaard is sinds 5 jaar het moderne en sfeervolle crematorium De Waerdse Landen gevestigd, naast de gemeentelijke begraafplaats aan de Krusemanlaan.
Lees meer

Bijzondere locaties

Een afscheidsplechtigheid kan op elke gewenste locatie plaats vinden. Het is niet verplicht om het laatste afscheid in een uitvaartcentrum of crematorium te organiseren.
Lees meer

Amsterdam

Amsterdam beschikt over vier locaties waar een crematie kan plaatsvinden: Westgaarde, De Nieuwe Noorder, De Nieuwe Ooster en Zorgvlied
Lees meer

Zaanstad

Crematorium Zaanstad beschikt over een grote, lichte aula met een grote capaciteit en tevens een familieaula die plaats biedt aan kleinere gezelschappen tot 30 personen.
Lees meer