Skip to content

recensies

Ze heeft een luisterend oor ,goede adviezen en geeft ruimte voor persoonlijke invulling

5/5

Toen onze moeder een hersenbloeding kreeg en we hoorde dat ze binnen een half uur zou komen te overlijden waren we totaal in paniek en we belde direct Marion hoe te handelen .Marion is een familielid en vriendin van ons dus zij voelde als geen ander ons verdriet en paniek aan . Ondanks dat zij zelf zeer emotioneel betrokken was heeft zij direct de touwtjes in handen genomen en ons door een loodzware periode geleid . ,We zijn je dankbaar voor alle lieve woorden en steun ,voor de goede organisatie rond de plechtigheid en voor nog veel meer mooie en warme momenten .Marion je bent een topper en wij gunnen iedereen zo’n betrokken begrafenis onderneemster .

Hetty van Doorn

Een goed gevoel

5/5

Ook langs deze weg wil je danken voor de prettige en vakkundige begeleiding na het overlijden van onze moeder. Je hebt oog voor de mens en je begeleiding is professioneel. De persoonlijke wens van mijn vrouw om mijn moeder na overlijden te wassen kon door jouw kennis ingevuld worden. Juist deze tedere en emotionele momenten weet je zorgvuldig te begeleiden.
Mijn dank daarvoor, ook namens mijn vrouw.

Pieter Dikker

Vakvrouw

5/5

Gedreven en gepassioneerd zorgen voor een persoonlijke invulling van de uitvaart, dat is Marion. Bijzonder om te ervaren hoe ze haar ruime kennis en ( levens) ervaring, goed weet te combineren in dit vak. In de geest van mijn overleden moeder, noem ik Marion een vakvrouw. Ze gaat voor het beste resultaat, als mens. Luistert goed naar de wensen, vraagt door, komt met suggesties, is transparant en regisseert waar nodig. Ik kijk terug op een mooi afscheid van mijn moeder, daar heeft Marion een hele belangrijke bijdrage aan geleverd. Bedankt !

Bert Dikker

Persoonlijke wensen stonden steeds centraal

5/5

Toen in augustus 2019 mijn alleenstaande broer op hoge leeftijd overleed, zocht ik via internet naar een geschikte uitvaartondernemer. Een vijftal offerten per e-mail ontvangen, veelal gevolgd door een telefonisch contact. En reeds in deze nog prille fase van contact onderscheidde Marion zich van de overige aanbieders. Zonder de anderen te kort te doen was met Marion ‘de click’ open en naturel. De openheid bleek ook in het aanbod van mogelijkheden in uitvoering en de daaraan verbonden kosten. Alles transparant en fair. Kortom, het verloop van de uitvaartplechtigheid was geheel naar wens. 

Het was dan ook evident dat na het plotselinge overlijden van onze jongste zoon Tom in oktober 2019 Marion werd belast met alles, maar dan ook alles, rond de uitvaart van Tom. Terugkijkend naar de treurige periode, kunnen wij ook vandaag nog met een zekere voldoening zeggen; Marion, je was een grote steun, een vakvrouw. Dank voor jouw tomeloze inzet.

Egbert Klaassen

Juiste benaming uitvaartwens

5/5

In deze nare tijd is het erg fijn dat Marion ons zo goed begeleid en geluisterd heeft naar de wens die we hadden
Bedankt Marion we hebben een mooi afscheid gehad van ons moedertje

Anita en Linda

Rond

5/5

Het filmpje van Marion op haar website sprak me erg aan. Dus heb ik vóór het overlijden van mijn moeder al contact met haar gelegd. Toen mijn moeder overleed, stond ze direct voor ons klaar. Wij hebben op heel mooie wijze afscheid van onze moeder kunnen nemen. De cirkel was rond.

Met heel veel dank aan Marion, een warme en uiterst deskundige vrouw.

Amelie Rose

Een prachtig, ongedwongen afscheid thuis met mooie herinneringen dankzij Marion

5/5

Voor mijn vader wilden wij thuis een ongedwongen afscheid regelen. Een eerlijk stukje van Marion in een krant over zelf alles kiezen bij een afscheid voelde goed en we kregen gelijk.
Marion kwam en nam de eerste zorg uit handen. Ze gaf de mogelijkheden aan, was heel open over de kosten en liet de keuze heel vrij. Het was heel warm weer. Door te kiezen voor balsemen kon het afscheid thuis en in de tuin doorgaan. Het balsemen had meer voordelen. Mijn vader zag er mooi uit en voelde niet koud. Dat maakte het afscheid nemen zoveel fijner voor mij. Mede door de manier waarop Marion ermee omgaat was het niet zo beladen. Marion kwam vaak langs om alles tot in de puntjes door te nemen. Ze maakte kaartjes en vroeg alle gasten een mooie of leuke herinnering aan mijn vader op te schrijven. Samen met prachtige sfeerfoto’s van fotograaf Spike een dierbare herinnering. Zegt genoeg als je het fijn vindt een begrafenisonderneemster weer te zien.

Eveline Demmenie 

Met geen woorden te beschrijven, een echte duizend poot.

5/5

Wat een hectiek rond het overlijden van mijn vader in augustus 2020. Blij dat we met behulp van Marion alles op tijd voor elkaar konden krijgen.
Ondanks de Corona hebben wij een zeer mooie uitvaart kunnen regelen met elkaar.
Ook de steun na de crematie van mijn vader, alles regelde ze voor je, zelfs de laatste wens van mijn vader om bij mijn moeder te worden verstrooid.
De rust en de persoonlijke aanpak van Marion deed ons goed.
Ontzettend bedankt voor al je hulp.

Annelies van Zeggeren

Bijzonder afscheid van mijn vader

5/5

Mijn vader overleed net in de tweede coronagolf. Daar zit je dan. Horeca dicht. Geen grote groep, geen hapjes en drankjes na, geen mooie ruimte met genoeg afstand …
Maar dan ken je Marion Horvers nog niet! Praktische oplossingen rollen uit haar mouw. Het resultaat? Een prachtige locatie in het Noord-Hollandse polderlandschap. Genoeg ruimte voor de genodigden. Mijn vader in een bijzondere mand in het midden. De houtkacheltjes snorren en een torenvalk vliegt over terwijl Louis Armstrong swingt. Intiem met voldoende afstand. Bij het uitzwaaien fladderen nog een paar late vleermuisjes rond het dak, een karper woelt in de sloot. Dag Dick Lammes, verzamelaar, grappenmaker, duiker en non-conformist. Dank je wel Marion Horvers voor dit bijzondere afscheid.

Marion Horvers van De Uitvaartwens – wat je ook wenst, Marion regelt het!

Cecile Lammes

Een grote steun in de moeilijkste tijd van mijn leven

5/5

Wist niet hoe ik het moest doen en wat ik moest doen na het overlijden van mijn man. Marion nam alles uit handen, van het ophalen uit OLVG tot en met de uitvaart. Ik kon met de kinderen mijn man zelf aankleden, het afscheid was bij ons thuis. Alles was perfect geregeld, zo een betrokken en warme vrouw. Echt een compliment aan Marion en haar medewerkers.

Karin

Dank

5/5

Dank voor de fantastische begeleiding en verzorging van de uitvaart van onze vader&opa..
Zelfs de afstand was geen enkele moeite.
Geweldig Marion .

Martin

Mijn dank.

5/5

Marion heeft er voor gezorgd dat ik aan de uitvaart van m’n partner voor altijd met een goed en warm gevoel terugdenk.
Waarvoor mijn dank. Persoonlijk, duidelijk, betrokken, perfect geregeld en geheel naar wens.

F. Kleihorst

Gewoon TOP

5/5

Voor mij het aller fijnste was dat ondanks de “speciale” omstandigheden, de sfeer en communicatie zo gewoon verliep. Je wordt gehoord, hoe moeilijk je het ook heb of hoe “vreemd” je vraag ook is. Er is altijd tijd voor jou. En alles wordt besproken en geen wens is te gek. Marion is echt een heel fijn persoon om mee om te gaan en zeer goed en professioneel in haar werk. Kortom GEWOON TOP!!

Marilon van Overvliet

Laat hier uw recensie achter