Skip to content

RECENTIES & MOOIE WOORDEN VAN NABESTAANDEN

Omringd met compassie

5/5

Dank je wel, lieve Marion. Voor al je goede zorgen. Tijdens onze verdrietige periodes in de afgelopen 1,5 jaar, was jij degene die ons met compassie omringde. Met zachte begeleiding was je even als een deel van de familie die ons bijstond, scherp hield en er uiteindelijk voor zorgde dat het een afscheid vol betekenis kon worden. Met veel dankbaarheid, Viola

Viola

Heel persoonlijk en meevoelend, afstand was geen probleem

5/5

Heel fijn dat Marion er was voor en bij de crematie van mijn man. Heel persoonlijk, meevoelend maar toch no-nonsense en efficiënt en alles wat wij wilden was er ook. Bovendien was meteen van tevoren duidelijk wat er financieel bij komt kijken en welke mogelijkheden er waren. Hoewel onze woonplaats en de plaats van de uitvaart ver uit elkaar lagen, heeft Marion dit prima geregeld.

Sé van Weert

Van harte aanbevelen

5/5

Beste Marion,

Wij kwamen je tegen in het lokale regiokrantje. Je schrijft daar steeds een leuk pakkend verhaal wat je hebt ervaren. Hier ben je heel transparant en laagdrempelig in en was zeker de reden om eens bij jou te informeren.
Uiteindelijk heb je ons bij het overlijden van onze moeder bij gestaan.
Jouw aanpak: Harmonieus, onopvallend dirigerend. “Je was er niet”, maar als het nodig was toch wel.
Kosten werden transparant besproken en de agenda werd direct gemaakt en afgewerkt.
Wij willen u daarom van harte aanbevelen, nogmaals dank voor jouw hulp en succes met jouw dankbare dienstverlening.

Jan Ravenstijn

Warm afscheid

Lieve Marion, 

Dat is wat je voor ons gezin hebt mogelijk gemaakt: een warm afscheid. Je was er voor ons, beantwoordde alle vragen van ons en onze kleinkinderen en en bood ons houvast in onze verwarring. Alles kon, zei je, en dat maakte je ook waar. De naam De Uitvaartwens klopt helemaal. We zijn je dankbaar voor je liefdevolle begeleiding. Lieve groet.

Familie van Nalta.

De juiste persoon

5/5

Toen we Marion voor het eerst ontmoetten, viel meteen een last van onze schouders. We voelden dat dit de juiste persoon was om het afscheid van onze moeder te regelen. Daarnaast vonden wij het erg praktisch dat afstand voor Marion geen probleem is en dat zij ook een uitvaart in een andere provincie kan regelen.

De naam ‘De Uitvaartwens’ past Marion perfect. Hoewel we wat tegenslagen hadden met het crematorium, de parochie en de catering, verloor ze nooit onze wensen uit het oog. Ze is vasthoudend, nuchter en pragmatisch.

Bedankt, Marion, het was een mooi afscheid!

Brenda Kalmeijer

De engel Marion

5/5

Uit een aanbod van drie offertes koos ik voor die van De Uitvaartwens. Niet op basis van de prijs maar op een goed gevoel, dat ik kreeg na een kort telefoongesprek. Dat gevoel heeft mij en mijn familie niet bedrogen, want toen ik haar enkele dagen later om een uur of drie s, nachts belde om te melden, dat moeder was overleden, toonde zij zich direct betrokken en dienstbaar. Als een dierbare overlijdt komt er veel op je af. Naast de vele emoties, is er ook nog het vele geregel en wat heeft Marion ons daarbij fantastisch begeleid! Onze situatie was nogal complex niet alleen door de verschillende, ver uit elkaar liggende regio,s waarin het overlijden, de opbaring, transport en begrafenis zich afspeelden. Maar ook omdat er binnen de kring van nabestaanden nogal wat verschillende inzichten en wensen naar boven kwamen en er bovendien nog wat onverwachte problemen opdoemden. Het inlevingsvermogen, de inzet, kennis van zaken en niet te vergeten het geduld van Marion bleken hier van onschatbare waarde. Het voelde bijna of wij er een vriendin bij hadden gekregen! Diverse malen noemden wij haar dan ook onze ENGEL.
Een titel die ze wat ons betreft ten volle verdient!

J. Koopmans

Gedwongen afscheid van mijn maatje, de dochters hun moeder

5/5

Je komt terecht in een niet verwachte ontwikkelingsmaalstroom en bent direct de weg kwijt voor jouw gevoel. Marion heb ik benaderd en kwam vertrouwd over. Dat vertrouwen heeft ze niet beschaamd. Sterker nog, ze “sloeg een arm om onze schouders”.
Ze loodste ons vakkundig door de noodzakelijke stappen, die toch nodig zijn, zonder dwang en haast.
Marion kwam met praktische oplossingen om de corona-klif te omzeilen.
We hebben een week het deksel van de kist in huis gehad en zo condoleancebezoek thuis gerealiseerd wat heel fijn was.

Top Marion!!
De crematie was een waardige afsluiting en door Marion begeleid.
De handvatten die zij aandroeg waren goud waard voor ons gevoel. Een warm afscheid hebben wij gerealiseerd mede dankzij Marion, DANK!

Herman Schuiveling

Zorgeloze en mooie uitvaart

5/5

Wij zijn op een hele bijzondere manier bij Marion terechtgekomen. Toen het tijd was om iemand te bellen keken we snel op google voor een telefoonnummer. Er verscheen een 06 nummer en zonder goed te kijken kozen we het nummer. We belden Marion om 04:15 wakker maar ze was er direct helemaal bij. We dachten een grote uitvaartonderneming aan de lijn te krijgen. Marion zei dat ze niet de grote uitvaartonderneming was maar vertelde meteen dat ze zelfstandige was en ook alles kon regelen. Vanaf het eerste moment was er een klik en die is nooit meer weggegaan. Marion heeft de kracht om zich in te leven hoe mensen een afscheid zouden willen, ze dacht meteen goed mee en kwam met mooie suggesties. Zodoende was de uitvaart in het restaurant van een goede vriendin, het werd een mooie warme bijeenkomst zonder tijdsdruk en na afloop vond iedereen het geweldig, en wij ook!
Marion, nogmaals bedankt voor de bijzondere ervaring, fijn om op deze manier afscheid te kunnen nemen.

Ingeborg Vlugt en Frank Rekelhof

Een en al compassie

Ons allereerste contact zo’n 2 jaar geleden was al zeer prettig. Merkte gelijk al dat Marion goed luisterde naar mijn wensen. En gaf mij toen al het gevoel dat wanneer de tijd daar was ik haar met een gerust gevoel kon bellen.
Zo gebeurde dit dan ook afgelopen mei, toen ik Marion vroeg in de ochtend belde wist zij gelijk dat het ging om mijn vader. Daar stond ik versteld van, dit is werken met compassie, mag ik wel zeggen.

En zo is de hele. verzorging en uitvaart verlopen, altijd een luisterend oor, gelijk handelen, alles was volledig naar wens verzorgd.

Helemaal zoals we het bedacht hadden.

Enorm bedank voor alle hulp die je ons bieden kon, ik zal en kan Marion Horvers iedereen aanbevelen, Liefs B.


B Harms

Een aanrader!

5/5

Ik heb Marion voor het eerst leren kennen toen mijn moeder overleed, wij komen uit een gezin van 6 kinderen, was dus best een beetje een chaos, maar Marion paste er prima tussen, we hebben mijn moeder een super keurige crematie kunnen geven met al onze wensen. Onlangs is mijn neef overleden, en ik belde per gelijk Marion, ze stond direct paraat en heeft alle wensen voor ons in orde gemaakt, niks was te gek, ook niet toen bleek dat de moeder van mijn neef de verkeerde keuze had gemaakt om hem te begraven, ze heeft toen geregeld dat mijn neef opgegraven werd en hij is alsnog gecremeerd. Marion bleef ons bij alles bijstaan, Marion voelt voor mij tijdens deze dagen als een vriendin of familie, ze blend helemaal in en neemt al je zorgen. Een echte aanrader dus!

Buddy

Ze heeft een luisterend oor, goede adviezen en geeft ruimte voor persoonlijke invulling

5/5

Toen onze moeder een hersenbloeding kreeg en we hoorde dat ze binnen een half uur zou komen te overlijden waren we totaal in paniek en we belde direct Marion hoe te handelen .Marion is een familielid en vriendin van ons dus zij voelde als geen ander ons verdriet en paniek aan . Ondanks dat zij zelf zeer emotioneel betrokken was heeft zij direct de touwtjes in handen genomen en ons door een loodzware periode geleid . ,We zijn je dankbaar voor alle lieve woorden en steun ,voor de goede organisatie rond de plechtigheid en voor nog veel meer mooie en warme momenten .Marion je bent een topper en wij gunnen iedereen zo’n betrokken begrafenis onderneemster .

Hetty van Doorn

Een goed gevoel

5/5

Ook langs deze weg wil je danken voor de prettige en vakkundige begeleiding na het overlijden van onze moeder. Je hebt oog voor de mens en je begeleiding is professioneel. De persoonlijke wens van mijn vrouw om mijn moeder na overlijden te wassen kon door jouw kennis ingevuld worden. Juist deze tedere en emotionele momenten weet je zorgvuldig te begeleiden.
Mijn dank daarvoor, ook namens mijn vrouw.

Pieter Dikker

Vakvrouw

5/5

Gedreven en gepassioneerd zorgen voor een persoonlijke invulling van de uitvaart, dat is Marion. Bijzonder om te ervaren hoe ze haar ruime kennis en ( levens) ervaring, goed weet te combineren in dit vak. In de geest van mijn overleden moeder, noem ik Marion een vakvrouw. Ze gaat voor het beste resultaat, als mens. Luistert goed naar de wensen, vraagt door, komt met suggesties, is transparant en regisseert waar nodig. Ik kijk terug op een mooi afscheid van mijn moeder, daar heeft Marion een hele belangrijke bijdrage aan geleverd. Bedankt !

Bert Dikker

Persoonlijke wensen stonden steeds centraal

5/5

Toen in augustus 2019 mijn alleenstaande broer op hoge leeftijd overleed, zocht ik via internet naar een geschikte uitvaartondernemer. Een vijftal offerten per e-mail ontvangen, veelal gevolgd door een telefonisch contact. En reeds in deze nog prille fase van contact onderscheidde Marion zich van de overige aanbieders. Zonder de anderen te kort te doen was met Marion ‘de click’ open en naturel. De openheid bleek ook in het aanbod van mogelijkheden in uitvoering en de daaraan verbonden kosten. Alles transparant en fair. Kortom, het verloop van de uitvaartplechtigheid was geheel naar wens. 

Het was dan ook evident dat na het plotselinge overlijden van onze jongste zoon Tom in oktober 2019 Marion werd belast met alles, maar dan ook alles, rond de uitvaart van Tom. Terugkijkend naar de treurige periode, kunnen wij ook vandaag nog met een zekere voldoening zeggen; Marion, je was een grote steun, een vakvrouw. Dank voor jouw tomeloze inzet.

Egbert Klaassen

Juiste benaming uitvaartwens

5/5

In deze nare tijd is het erg fijn dat Marion ons zo goed begeleid en geluisterd heeft naar de wens die we hadden
Bedankt Marion we hebben een mooi afscheid gehad van ons moedertje

Anita en Linda

De circel was Rond

5/5

Het filmpje van Marion op haar website sprak me erg aan. Dus heb ik vóór het overlijden van mijn moeder al contact met haar gelegd. Toen mijn moeder overleed, stond ze direct voor ons klaar. Wij hebben op heel mooie wijze afscheid van onze moeder kunnen nemen. De cirkel was rond.

Met heel veel dank aan Marion, een warme en uiterst deskundige vrouw.

Amelie Rose

Een prachtig, ongedwongen afscheid thuis met mooie herinneringen dankzij Marion

5/5

Voor mijn vader wilden wij thuis een ongedwongen afscheid regelen. Een eerlijk stukje van Marion in een krant over zelf alles kiezen bij een afscheid voelde goed en we kregen gelijk.
Marion kwam en nam de eerste zorg uit handen. Ze gaf de mogelijkheden aan, was heel open over de kosten en liet de keuze heel vrij. Het was heel warm weer. Door te kiezen voor balsemen kon het afscheid thuis en in de tuin doorgaan. Het balsemen had meer voordelen. Mijn vader zag er mooi uit en voelde niet koud. Dat maakte het afscheid nemen zoveel fijner voor mij. Mede door de manier waarop Marion ermee omgaat was het niet zo beladen. Marion kwam vaak langs om alles tot in de puntjes door te nemen. Ze maakte kaartjes en vroeg alle gasten een mooie of leuke herinnering aan mijn vader op te schrijven. Samen met prachtige sfeerfoto’s van fotograaf Spike een dierbare herinnering. Zegt genoeg als je het fijn vindt een begrafenisonderneemster weer te zien.

Eveline Demmenie 

Met geen woorden te beschrijven, een echte duizend poot.

5/5

Wat een hectiek rond het overlijden van mijn vader in augustus 2020. Blij dat we met behulp van Marion alles op tijd voor elkaar konden krijgen.

Ondanks de Corona hebben wij een zeer mooie uitvaart kunnen regelen met elkaar.

Ook de steun na de crematie van mijn vader, alles regelde ze voor je, zelfs de laatste wens van mijn vader om bij mijn moeder te worden verstrooid.

De rust en de persoonlijke aanpak van Marion deed ons goed.
Ontzettend bedankt voor al je hulp.

Annelies van Zeggeren

Bijzonder afscheid van mijn vader

5/5

Mijn vader overleed net in de tweede coronagolf. Daar zit je dan. Horeca dicht. Geen grote groep, geen hapjes en drankjes na, geen mooie ruimte met genoeg afstand …
Maar dan ken je Marion Horvers nog niet! Praktische oplossingen rollen uit haar mouw. Het resultaat? Een prachtige locatie in het Noord-Hollandse polderlandschap. Genoeg ruimte voor de genodigden. Mijn vader in een bijzondere mand in het midden. De houtkacheltjes snorren en een torenvalk vliegt over terwijl Louis Armstrong swingt. Intiem met voldoende afstand. Bij het uitzwaaien fladderen nog een paar late vleermuisjes rond het dak, een karper woelt in de sloot. Dag Dick Lammes, verzamelaar, grappenmaker, duiker en non-conformist. Dank je wel Marion Horvers voor dit bijzondere afscheid.

Marion Horvers van De Uitvaartwens – wat je ook wenst, Marion regelt het!

Cecile Lammes

Een grote steun in de moeilijkste tijd van mijn leven

5/5

Wist niet hoe ik het moest doen en wat ik moest doen na het overlijden van mijn man. Marion nam alles uit handen, van het ophalen uit OLVG tot en met de uitvaart. Ik kon met de kinderen mijn man zelf aankleden, het afscheid was bij ons thuis. Alles was perfect geregeld, zo een betrokken en warme vrouw. Echt een compliment aan Marion en haar medewerkers.

Karin

Dank

5/5

Dank voor de fantastische begeleiding en verzorging van de uitvaart van onze vader & opa.

Zelfs de afstand was geen enkele moeite. Geweldig Marion .

Martin

Mijn dank

5/5

Marion heeft er voor gezorgd dat ik aan de uitvaart van m’n partner voor altijd met een goed en warm gevoel terugdenk.
Waarvoor mijn dank. Persoonlijk, duidelijk, betrokken, perfect geregeld en geheel naar wens.

F. Kleihorst

Gewoon TOP

5/5

Voor mij het aller fijnste was dat ondanks de “speciale” omstandigheden, de sfeer en communicatie zo gewoon verliep. Je wordt gehoord, hoe moeilijk je het ook heb of hoe “vreemd” je vraag ook is. Er is altijd tijd voor jou. En alles wordt besproken en geen wens is te gek. Marion is echt een heel fijn persoon om mee om te gaan en zeer goed en professioneel in haar werk. Kortom GEWOON TOP!!

Marilon van Overvliet

De locatie overtrof alles

5/5

Marion is een bijzonder warme persoonlijkheid met ontzettend veel respect voor de overledene en de nabestaanden. Zij heeft ervoor gezorgd dat wij op een hele mooie en intieme manier afscheid konden nemen van papa. Het thema zee, waar mijn vader zo van hield, is zo mooi neergezet en de locatie overtrof alles. Dit hadden we nooit zelf kunnen bedenken. Marion heeft ons op alle mogelijke manieren ontzorgd. De transparante manier van werken is ook heel prettig. Alle kosten worden netjes besproken en je komt niet voor verrassingen te staan. Als je net een dierbare bent verloren wil je daar ook niet zo mee bezig zijn en dat vertrouwen was er gelijk. Ik hoop dat het nog heel lang duurt voordat we Marion zakelijk weer nodig hebben maar dan maken we zeker weer gebruik van haar diensten.

Renate

Zij gaat aan de slag en ontzorgd ons

5/5

Omdat het er naar uitzag dat het niet goed ging met moeders is ruim van tevoren contact gezocht met diverse uitvaartbegeleiders. De uitvaartwens stak er met kop en schouders bovenuit. De manier van benadering aan ons, rustig en met respect voor de wensen en het duidelijke prijsplaatje, ook niet onbelangrijk. 

Wat is het prettig om slechts een telefoontje te plegen naar Marion als het vervelende moment van overlijden zich voordoet. Dan gaat zij aan de slag en ontzorgd ons. Wij hadden het volledige vertrouwen in Marion en stelde ons gerust. 

Niet haasten, rustig aan, was een veelgehoorde zin van haar. Ze is een schat en vaders heeft al aangegeven, dat als het zijn tijd is, dat hij haar graag als uitvaartbegeleider heeft. Voelt natuurlijk beetje vreemd als vaders dat zegt, maar het is goed. Wij geven Marion het volledige vertrouwen als het zover is.

Bob, Mona, Mitzy Nieuwenhuizen 

Mijn dank

5/5

Beste Marion, heel veel succes met je onderneming. Vorig jaar was je voor mij een grote steun, en ik weet dat iedereen bij je op het juiste adres komt voor het regelen van een mooie uitvaart. Ik denk dat papa het heel mooi had gevonden allemaal. Vele groeten ook van mijn man Ph.

 

P. Zijlstra

Top geregeld

5/5

Marion het was top geregeld, Ik raad het andere ook aan. Je bent een goede steun voor Mij en de kinderen geweest. Nogmaals het was top.

 

J.M. Bot

Gewoon TOP

5/5

Vanaf het eerste contact was er een klik met Marion. De juiste toon, geen druk en de ruimte om zaken zelf in te vullen. Voor mijn gevoel hebben we het echt samen gedaan, en kon er in alle ernst van de situatie ook af en toe een oprechte lach tussendoor. Dank je wel Marion, je bent onderdeel van het vredige gevoel waarmee wij terugkijken op de uitvaart van onze moeder.

Jan Aart Bijl

Een echte steun

5/5

Vanaf het eerste moment met Marion was er een klik. Mijn man was uitbehandeld en wilde zelf de kist en kaart uitzoeken dat was op 16 maart samen met Marion gaf goed advies. Op 17 maart is hij helaas overleden en Marion was een baken in het regelen en mijn man wilde gebalsemd worden, gebeurde meteen, ook hele fijne mensen, en hij heeft 1 week thuis opgebaard gelegen.

 Door het corona virus alleen thuisbezoek wat prettig was en Marion kwam iedere dag langs en dat was ook prettig. Goed advies ook over de begrafenis op 25 maart wat heel mooi was hoe raar dat ook klinkt met zon en vogels en muziek. Zij was een steun voor mij en raadt iedereen haar aan.

Marjon Tiebie

Zij gaat aan de slag en ontzorgd ons

5/5

Marion Horvers was voor mij een enorme rots in de branding. Toen ik in het buitenland zat kreeg ik onverwachts een gevreesd telefoontje dat mijn lieve vader was overleden. Ik kreeg een paar uurtjes later een mooie foto waarop te zien was, hoe mooi hij er uit zag en hoe netjes hij in de kist lag. Toen ik een paar dagen later kwam en hem zag, lag hij er nog net zo mooi en vredig bij. Hij werdt thuis opgebaard en hierdoor kon ik mooi afscheid van hem nemen. Hij werdt thuis opgebaard en hierdoor kon ik mooi afscheid van hem nemen.

Marion heeft heel veel dingen voor mij gedaan en zorgen uit handen genomen, en gaf mij altijd het gevoel dat ze alle tijd had voor mij. Nooit keek ze op haar horloge, hoewel ik wist dat er ook andere families waren waar zij voor moest zorgen. Maar ik voelde mij in mijn verdriet en stress om alle dingen die ik moest regelen, bij haar op mijn gemak, en gewaardeerd. En ik waardeer tot in lengte van dagen wat zij gedaan heeft.

Mw. Zijlstra 

Laat hier uw eigen recentie achter

Strong Testimonials formulier inzending spinner.

Verplicht

Wat is uw volledige naam?
Een titel voor uw recensie
Wat wilt u met ons delen?
waardering velden
Wilt u een sterren-beoordeling geven?