Skip to content

Ik krijg van families terug dat ik warm en benaderbaar ben en dat ze zich bij mij op hun gemak voelen. Ik doe mijn werk met mijn hart. Ik neem alle tijd en kijk niet op de klok. Een afscheid van een dierbare kunt u maar één keer doen en dat moet perfect zijn.

Heeft u vragen? Neemt u dan contact met mij op.

06 – 15 62 29 68

Marion Horvers
de mens achter De Uitvaartwens

Elke uitvaart is anders. Soms een grote uitdaging en soms helder en concreet. Mijn doel is om met de nabestaanden, voor alle dierbaren een persoonlijke uitvaart te organiseren. Het gaat over degene die er niet meer is. Ieder mens is uniek, dus iedere uitvaart ook. En voor ieder budget is er een mooie, persoonlijke en unieke uitvaart te organiseren.

Marion Horvers

Niets moet, alles mag

In principe is alles mogelijk. Waar hield degene van die er niet meer is? Is er een speciale, dierbare plek? Hoe moet de uitvaart eruitzien en hebben kinderen, vrienden of familie nog een speciale plaats? De uitvaart vastleggen op film of foto’s? Is het mogelijk om de uitvaart op een unieke en persoonlijke locatie te organiseren? Ik denk in mogelijkheden en niet in beperkingen.

Meer over Marion

Ik ben geboren en getogen in ’t Gooi. Zo’n 15 jaar geleden ben ik verhuisd naar het mooie West-Friesland. Samen met mijn man woon ik in Spanbroek. Ik heb jaren gewerkt als manager bij diverse zorginstellingen. En vaak bekroop mij het gevoel: is dit het nou? Word ik hier nou blij van? Wat is de betekenis van mijn werk? Vooral de laatste vraag bracht mij tot het inzicht, dat ik in mijn werk het verschil niet kon maken. Ik miste het persoonlijke aspect en was alleen maar bezig met wet- en regelgeving. Het gaf mij geen voldoening.

De Uitvaartwens

Al langer dacht ik na over werken in de uitvaart. Bij de uitvaart van mijn schoonmoeder viel voor mij het kwartje. De uitvaartbegeleidster die ons bijstond, deed dit met zoveel gevoel en warmte, dat ik voelde dat dit was wat ik moest gaan doen. Dit wilde ik ook. Het heeft nog een paar jaar geduurd, maar uiteindelijk ben ik de opleiding gaan volgen. Dit was voor mij thuiskomen.

Tijdens mijn opleiding ben ik al gestart met het meelopen met collega’s en na mijn opleiding ook direct gestart in de uitvaartbegeleiding. Eerst via een franchiseorganisatie, maar ik voelde dat dat niet bij mij paste. Ik wilde zelf bepalen hoe ik mijn vak uitoefende en niet aan regels gebonden zijn. En nu run ik mijn eigen uitvaartorganisatie De Uitvaartwens. Ik sta klaar voor een uitvaart op maat. Want iedereen heeft recht op een persoonlijke, mooie en warme uitvaart. Dat is de wens van De Uitvaartwens!